• balatoni esküvő vitorlás hajón

Bemutatkozás

Kedves ifjú pár!

Nagy örömünkre szolgál, hogy az oldalunkon köszönhetünk. Én Krecz Zoltán vagyok és büszkén mutatkozunk be: mi vagyunk a Viatom Movie, és szenvedélyünk az esküvői történetek megörökítése.

Vállalkozásunk története 2015-ben kezdődött, akkor már 6-7 éve céges promóciós videókat, oktató és reklámfilmeket készítettem. Ekkor jött az ötlet hogy feleségemmel, Tomory Szilviával összefogjunk és létrehozzuk a Viatom Cinematography-t. Szilvi kezdetben asszisztensként segítette a munkámat, de hamar rájöttünk, hogy közös vállalkozásunkban nem csak az együttműködésünk, de a kreativitásunk is kiegészíti egymást.

Azóta már Ő is képzett operatőrként vesz részt a filmek készítésében. Az esküvői filmek iránti elkötelezettségünk egyértelműen látszik minden alkotásunkban. A mi specialitásunk a különlegesség. Számunkra az esküvő nem csak egy esemény, hanem egy történet, amit elmesélünk. A hangulatos forgatások során arra törekszünk, hogy a pillanatok valódi érzelmeket és boldogságot tükrözzenek. Ez az elkötelezettségünk tükröződik az elkészült filmekben is.

Hisszük, hogy egy jól megkomponált film nem csak a pillanatokat örökíti meg, hanem egy élménnyé varázsolja azokat. Dramaturgiával, filmes hatással, precíz vágásokkal és zenei aláfestéssel igyekszünk minden alkotásunkat az ifjú pár egyedi stílusához és ízléséhez igazítani. Az esküvő egy különleges pillanat az életben. Célunk, hogy minden alkotásunkkal a pár egyedi stílusához és ízléséhez igazodva felejthetetlen élményt nyújtsunk.

Azóta már új névvel, a Viatom Movie örömmel áll rendelkezésetekre, hogy segítsen megragadni és megörökíteni az esküvőtök varázsát.

Izgatottan várjuk a közös munkát veletek!

Szilvi és Zoli

Profil

Képzett és tapasztalt operatőrként arra törekszem, hogy dokumentarista stílusban örökítsem meg a nagy napotok történetét. Igyekszem minden pillanatot elkapni, miközben észrevétlen maradok. Munkám során olyan perspektívákat alkalmazok, amelyek tökéletesen visszaadják az esküvő hangulatát.

TSzSzig

Nagy tapasztalattal rendelkezem az esküvői filmezés területén. Ezt a tapasztalatot fotográfusi szakképzettségemmel és az alkotás iránti szenvedélyemmel ötvözve vágok bele minden film elkészítésébe. Izgalom és lelkesedés, amellyel minden projektbe belefogok. Garantálom, hogy veletek közösen egy olyan esküvői filmet készítünk, amelyet örömmel és boldogsággal telve néztek majd vissza minden egyes alkalommal!

KZSzig

Milyen filmeket készítünk?

Örülünk hogy itt vagy, mert mi olyan videókat szeretünk készíteni, ahol szerelmetek története életre kel a filmvásznon!

Esküvői filmek készítése a szenvedélyünk. Kreatív felvételekkel, mozifilmes hatással, 4K minőségben örökítjük meg minden pillanatotokat.

Légi felvételeinkel különleges perspektívákat és egyedi stílust teremtünk filmetekhez.

Esküvői film
0%
Kreatív filmezés
0%
Légi felvételek (drón)
0%
4K filmezés
0%