Petra & Alex

Petra és Alex Esküvője a Fekete Sas Rendezvényházban

2020 október 3.-án, egy szerencsés őszi napon, Hódmezővásárhelyen, a Fekete Sas Rendezvényházban Petra és Alex egyesítették életüket és szívüket. A nap ragyogó időjárással ajándékozott meg minket, és a kellemes őszi hőmérséklet tökéletes környezetet teremtett az esküvőjük számára.

A család és barátok szeretetteljesen fogadtak minket. Alex bátyjának korábbi esküvőjét is megörökítettük, így már szinte családtagként éreztük magunkat. A nevetés és az öröm jelenléte tudatta velünk, hogy egy rendkívüli nap elé nézünk.

A polgári szertartás egy motocross pályán zajlott, amely nem csak egyedi, de tökéletesen illett Alexhez, aki maga is motocross versenyző. Ebben az izgalmas környezetben mondott igent egymásnak a pár, jelezve szerelmük és a kalandok iránti elkötelezettségüket.

A lenyűgöző környezet ideális háttérül szolgált a további eseményeknek. Az esti buli egyedi hangulatú volt, meglepetés vendéggel, tánccal és nevetéssel ünnepelték ezt a felejthetetlen napot. Kreativitással és izgalommal telt ez a nap, és mi büszkén voltunk részesei ennek a varázslatos történet kezdetének.