Merci & Máté

Merci és Máté Hollywoodi Álma a Lazi-tó Ligetében

2021-et írunk, ezen a napsütéses nyári napon, június 26-án, Dabason, a Lazi-tó ligetében Merci és Máté egy olyan esküvőt álmodtak meg, ahol a résztvevők egy kicsit Hollywoodban érezhették magukat.

Mint esküvői filmes, hatalmas lelkesedéssel kezdtem a munkát, hogy ezt az izgalmas történetet megörökítsem, melyet egy kreatív forgatási nappal fűszereztünk meg a Halászbástyánál. A hajnali órákban elkezdett forgatásnak köszönhetően sikerült elkapnunk a felkelő nap első sugarait, amelyek tovább gazdagították ennek a filmnek az atmoszféráját. A Budai Vár lélegzetelállító kilátása és történelmi szépsége olyan hátteret teremtett, amely igazán különlegessé tette filmünk hangulatát.

Merci és Máté története Hollywoodban kezdődött, ahol Máté egy lenyűgöző és filmbe illő leánykéréssel tette feledhetetlenné Merci számára azt a pillanatot, ami meghatározta az egész esküvő hangulatát és zenei világát is.

Ez a film egy hollywoodi álom beteljesülése, varázslatos képekkel és romantikus pillanatokkal teli. Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek az egyedi és felejthetetlen történet kezdetének.