Enikő & Geri

Enikő és Geri Mesés nyári esküvője

2023 június 3-án, a lassan hömpölygő Dunaág romantikus környezetében, Enikő és Geri olyan napot éltek át, amely meghatározta közös életük kezdetét. Hűséget és örök szerelmet fogadtak egymásnak ezen a varázslatos nyári napon.

Ahogy Enikő belépett a hófehér ruhájában, és Geri először megpillantotta, azonnal tudta, hogy ez a nap, ezek a pillanatok örökre elkísérik majd. A VakVarjú Csónakház terasza egy olyan színpadként szolgált, ahol az érzelmek, a mosolyok és a boldogság találkoztak.

A színhely egyedi varázsa rendkívüli helyzeteket kínált, ezért nem kötődtünk szigorúan forgatókönyvhöz; engedtük a kreativitás szabad áramlását. A természetes szépség, a zöldellő környezet és a Dunaág lassú folyása mind hozzájárultak a kreatív felvételekhez.

Az este fergeteges hangulatát meghívott DJ-k szolgáltatták, és hajnalig játszották az ifjú pár kedvenc dalait. Ez a nap nem csak egy dátum a naptárban, hanem egy történet kezdete, aminek első képkockáit kaptuk lencsevégre. Filmünk bemutatja ezt a felejthetetlen napot, amely mindkettőjük szívében és a megörökített képeken örökké él.