Dóra & Paolo

Dóra és Paolo mesés esküvője a Hilltop Borbirtokon

A Neszmélyi Hilltop Borbirtok és étterem 2023. július 25-én egy felejthetetlen helyszínévé vált Dóra és Paolo esküvőjének. A sors keze, vagy csak az időjárás kiszámíthatatlansága? Ahogyan a nap felkelt és együtt ébredt a helyszín romantikus atmoszférájával, különleges hangulatot teremtett. A szél és a felhők zordsága ijesztően hatott a nap további részére nézve. Ám kicsit később az égiek kegyeikbe vettek és gyönyörűre festették az égboltot.

Dóra és Paolo esküvője egy igazi kulturális keverék volt, ahol olasz, angol és magyar vendégek egyesültek, hogy ünnepeljék az ifjú pár szerelmét. A ceremónia a Hilltop Borbirtok szabadtéri teraszán zajlott, kilátással a Duna völgyére.

Filmes szemszögből a felhős égbolt és a szűrt napfény kiváló alapot teremtettek a fényképek és a filmfelvételek számára. A színek és a természetes megvilágítás lehetővé tették, hogy a pillanatok valódi érzelemmel teli színeiben ragyogjanak.

Az esküvői vacsora és buli a birtok éttermében zajlott, ahol a hangulat magasba szökött. Az asztalok elegánsan terítve várták a vendégeket, a táncparkett egy pillanat alatt megtelt boldogsággal és nevetéssel.