Betti & Román

Betti és Román Kalandos Esküvője

Betti és Román esküvője a Kerekerdő Turisztikai Központban, a Napkor területén, egy felejthetetlen kreatív utazás fő célterülete volt. Mint esküvői cinematográfus, izgatottan indultam Olaszországba ezen a hosszú és inspiráló úton. Velencéből a Braies-i tóig, majd a Kerekerdőig követtük, filmeztük végig ennek a kedves párnak a történetét.

Kreatív forgatást az esküvő előtt kezdtük. Velencei csatornákon sétáltunk, ahol a romantikus hangulat és a történelmi épületek inspirációt szolgáltattak filmünk számára. A Braies-i tó környékén pedig a természet lágy ölén merültünk el, és a tavat körülvevő hegyek lenyűgöző panorámája adta meg a tökéletes háttérként szolgáló festői helyszínt. Az esküvőt 2023. október 20-án rendezték meg, amely tökéletes választásnak bizonyult, mert az őszi napsütés az egész környezetet megelevenítette.

Betti és Román esküvője a kalandos utazásnak köszönhetően különleges történetet mesél el, amely együttműködésünk eredményeként született meg. Olaszországi romantika és a Braies-i tó varázsa szervesen beépült a Kerekerdő Turisztikai Központ őszi szépségébe, és filmünk révén örökké megmarad a párnak és mindazoknak, akik részesei lehettek ennek az egyedi és felejthetetlen pillanatnak.