Anita & Dani

Anita és Dani színes esküvője a Talléros Rendezvényházban

2019 július 27-én Nyírtasson a Talléros Rendezvényházban egy különleges történet kezdetét ünnepeltük. Az esküvő napján, bár az ég alaposan megnyitotta csapjait, semmi sem állíthatta meg azt a csodálatos hangulatot, ami ezen a napon ölelte körbe a szerelmes párt.

A polgári szertartás helyszíne a rendezvényközpont mesterséges szigetén a tó közepén volt megtartva. Anita és Dani ebben a különleges hangulatban mondtak igent egymásnak.

Az esküvő előtt két helyszínre is elkísértük a párt, hogy különleges hangulatú kreatív felvételeket készítsünk. Télen a Magas Tátrában jártunk, ahol a hófödte táj hangulata kapott kiemelt szerepet. Nyáron pedig a Balatonon hajóztunk, ahol a napfény és a víz összjátéka gazdagította történetünket.

Az esküvő napján, annak ellenére, hogy az eső folyamatosan hullott, a helyszín varázsa, a környezet és a vendégek szeretete teremtette meg azt a légkört, amelyben örökre összekötötték életüket. Mindezt egy fergeteges hangulatú bulival zártuk, ahol mi is nagyon jól éreztük magunkat. Filmünkben ezek a pillanatok és mosolyok tükröződnek vissza.