esküvő napja, forgatás, videós, filmezés

Az esküvői videós keresése

Az év vége felé, és az új év elején sok-sok fiatal pár kezdi felkutatni azokat az esküvői videós szolgáltatókat, akik segítségükre lehetnek a tavaszi és nyári időszakban megrendezésre kerülő esküvőjükhöz. Történetünk főszereplői, Merci és Máté az elsők között szerették volna megtalálni azt a személyt, aki elkészíti esküvői videójukat. Esküvőjük közeledett ezért elkezdték keresni az esküvői videóst, ám nem volt olyan egyszerű, mint ahogyan azt elképzelték.

Merci:

„Máté, üljünk le a számítógép elé és keresgéljünk az interneten, meg kell találnunk azt, aki elkészíti az esküvői filmünket!”

Máté:

„Igen, de hogyan kezdjük el a keresést? Esküvői videós vagy esküvői videó? Nem mindegy, hiszen a számunkra legjobbat szeretnénk megtalálni.”

Merci aggódva nézett a laptopjára, amely tele volt nyitott keresőablakokkal, ahol az esküvői videó és esküvői videós is szerepelt.

Egy esti böngészés során Merci rábukkant a Viatom Movie weboldalára. A felváltva használt keresőszavak dzsungelében több alkalommal is felkínálta a kereső, (Viatom Movie) és akkor érezte, hogy ez lehet az, amit keresnek.

Merci:

”Máté, nézd ezt! Itt találtam egy csodálatos esküvői videóst a Viatom Moviet! Csak nézd meg ezeket a gyönyörű filmeket és kreatív képsorokat!”

Máté:

„Ez tényleg fantasztikus! De vajon hol találtad meg?”

Merci:

„Sok lehetőséget kipróbáltam, esküvői videó és esküvői videós, és mindkét keresés célba ért. De a Viatom Movie valahogy kiemelkedett a tömegből!”

A pár úgy döntött, hogy felveszik a kapcsolatot és felhívják a Viatom Moviet, hiszen mindketten úgy érezték, megtalálták az esküvői videóst, akit kerestek. Gyorsan megtalálták weboldalukon a telefonszámot, ahol Zoli kedvesen fogadta Mercit és Mátét.

Zoli:

„Üdvözöllek benneteket, itt a Viatom Movie! Meséljetek kicsit az esküvőtökről, és mit vártok el a videótól!”

Merci:

„Olyan videóst keresünk, aki nem csak lefilmezi az esküvőnket. Kreatív képsorokat, drón felvételeket és olyan végeredményt szeretnénk, ami egyedi filmes élményt nyújt.”

Zoli:

„Örülök, hogy ránk találtatok mert Szilviával a feleségemmel már évek óta azon dolgozunk, hogy igazi filmes élménnyel és örök emlékkel lepjük meg azokat a párokat, akik a Viatom Moviet választották!”

Az esküvő előtti hetekben Merci és Máté együtt dolgoztak Zolival a terven, és minden részletet átbeszéltek. Esküvőjük napján Zoli és Szilvi ott voltak kamerával a kézben. A párbeszédek, a nevetések és az érzelmes pillanatok mind beleolvadtak egy olyan filmbe, ami nem csak a történetüket mondta el, hanem érzéseket és emlékeket is ébresztett.

Így ért véget Merci és Máté kalandja az esküvői videós keresésével. Megtapasztalták, hogy keresni érdemes az esküvői videó és videós szavakkal is, de végül a szívüket követve találták meg azt, aki nem csak esküvői videós, hanem egy valódi esküvői filmes szakember!

Keresd bárhogyan, a Viatom Movie mindig ott lesz, hogy az esküvőd a legemlékezetesebb pillanatok közé tartozzon!