Esküvői

videós árak

esküvői videó szerkesztés és vágás

Hogyan alakulnak az esküvői videós árak

Az esküvői videó elkészítése nem csupán egy egyszerű rögzítési forma, hanem egy filmművészeti alkotás, ami egyedivé varázsolja és megörökíti a nagy napot. Az alkotás értékének megértése érdekében szeretnénk veletek megosztani, milyen komplex feladat egy esküvő, filmes rögzítése. Három csomagot állítottunk össze, hogy segítsünk nektek az esküvői videós árak közül, könnyebben választani.

A biztos alapokon nyugvó, mégis magával ragadó felvételek.

További szolgáltatás, plusz egy nagyszerű kiegészítés a kreatív filmünkhöz

Teljes körű szolgáltatás, különleges ajándék, extra tartalommal

Milyen költségekkel kell még kalkulálni?

Az esküvői videós árak mellett, nem szerepelnek az utazási költségek.

Budapesten élünk, ezért a csomag ajánlataink árában vállaljuk, hogy Budapest területén belül, nem kell utazási költségekkel kalkulálnotok.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy bár szívesen elkísérünk titeket bárhova, Budapest határain kívül az utazási költségeket viselnetek kell.

Mit tartalmaznak a csomag ajánlatok?

Standard

Minden csomagunk alapkínálatát a Standard csomagban találjátok meg. Az esküvői videós árak közül a legkisebb csomagunk is biztosítja számotokra, hogy a nagy nap örök emlék maradjon.

  • esküvői készülődés, vendégvárás, kreatív fotózás videó anyagának rögzítése 1 operatőrrel.

Az esküvői videós ár elsődleges alapja, hogy együtt kezdünk veletek, azaz veletek leszünk már a kezdeti pillanatokban is.  Együtt várjuk veletek a vendégeket és az ilyenkor megszokott fotózáson is jelen leszünk, ahol kreatív vágóképeket készítünk a Highlight filmhez.

  • Esküvői szertartás, vagy mindkét szertartás videó anyagának felvétele itt már 2 operatőrrel.

Esküvői videós ár kalkulációnk tartalmazza, hogy elkísérünk a polgári és a templomi szertartásokra is. Ezeken a helyszíneken már két kamera állásból rögzítjük az eseményeket. Az eseményeken mindkét kameránk rögzít felvételeket, egyik fix pontról a másik pedig mozgásban.

  • Esküvői vacsora és party videó anyagának felvétele két operatőrrel, másnap 01:00 óráig.

Az esküvőtök minden pillanatában veletek leszünk és hajnalig forgatunk két operatőrrel, hogy minden fontos eseményt rögzítsünk nektek.  

  • 7-10 perces Highlight film 4K felbontásban

A munkánk második fele itt kezdődik, hiszen a teljes anyagot átnézzük ilyenkor. Az adathordozókra rögzített felvételek, legértékesebb képkockáit és vágóképeit összegyűjtjük a Highlight filmünkhöz.

  • Több órás dokumentarista videó FullHD felbontásban

Az esküvői videós ár sok esetben tartalmaz extrákat. Ez itt sincs másként, hiszen az elkészült felvételeket FullHD felbontásban átadjuk nektek egy díszdobozos pendrive-on.

  • A Highlight filmhez online elérhetőséget is biztosítunk

Elképzelhető, hogy láttatok már elkészült videókat tőlünk a vimeo felületén. Az elkészült Highlight videótok is ezen a felületen kap helyet. Az itt elhelyezett anyagot kérésetek szerint feltölthetjük teljesen nyilvános elérhetőséggel, vagy zárt formában, azaz csak a link tulajdonosa tekintheti meg azt. Ez egy apró figyelmesség lehet, mert a linket egyszerűen megoszthatjátok a résztvevőkkel és a családtagokkal.

Extra csomag

Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy az esküvői videós ár mindenki számára kedvező ajánlatokat tartalmazzon. Extra csomagunkban két népszerű kiegészítő található, melyek közül az egyiket pluszban megkapjátok az alap (standard) csomaghoz képest.

  • Drón felvételek

A drón segítségével magasból és egyedi szögekből rögzíthetünk pillanatokat a Highlight filmhez, amelyek extra dimenziót adnak az összképhez. Könnyedén rögzíthetőek a gyönyörű helyszínek, kertek, hegyek vagy tengerpartok, amelyek szinte elérhetetlenek lennének más módszerekkel. Kreatív átvezetésekre ad lehetőséget, egy teljesen új dimenziót hoznak létre a filmben.

  • Kreatív felvételek külön forgatási napon

Az esküvő előtti vagy utáni nap egy kivételes lehetőség arra, hogy kreatív és egyedi felvételeket készítsünk, amelyek fokozzák majd Highlight filmünk varázsát. Bármilyen helyszínt válaszhatunk, amely hangulatos és egyedi. Például egy történelmi hely, szép kert, egy modern városi környezet, de választhattok akár külföldi helyszínt is.

PRO csomag

Kiemeltem fontosnak tartjuk, hogy az esküvői videós ár még akkor is elérhető legyen, ha a legtöbbet szeretnétek kihozni. Ezért alkottuk meg PRO csomagunkat, hogy ne kelljen lemondani semmiről. Ebben a csomagban minden szolgáltatásunkat átadjuk nektek, sőt még annál is többet, hiszen plusz ajándék vár ebben az igazán PRO csomagban.

Ebben a csomagban egy igazán szép ajándékkal várunk titeket. Hasonlóan készül, mint a Highlight film, egy teljesen különálló felvétel a nyitótáncotokról. Két kameraállásból összevágott látványos videó a megismételhetetlen pillanatról.

Tegyük felejthetetlenné az esküvőtök pillanatait – válasszátok szakértelmünket, hogy az általunk kínált esküvői videós árak mögött egyedi és művészi alkotás álljon.

Esküvői Videó