Esküvői videó, Dóra és Paolo, esküvői videó

A kreatív videózás jelentősége az „Esküvői highlights” elkészítésében

-Mi is az az esküvői highlights vagy másnéven highlight film?

A „highlights” szó valaminek a legkiemelkedőbb, leglátványosabb, legszebb vagy legfontosabb részeit vagy pillanatait jelenti. Tehát az esküvői highlights az esküvő ezen momentumait foglalja egy csokorba, dramaturgiával fűszerezi és zenei aláfestéssel teszi még hatásosabbá. Az esküvőn felvett megható pillanatok a legfontosabb részei a filmnek, de még izgalmasabbá és látványosabbá tehetjük ha kreatív jeleneteket is belecsempészünk az alkotásba.

-Aznapi kreatív videózás

A kreatív fotózás talán mindenki számára ismerős fogalom. Elmenni egy szép vagy látványos környezetbe teljes esküvői díszben és készíteni pár fotót a fogadott, profi fotográfusunkkal.

A kreatív videózás ugyanezt jelenti. A fogadott profi filmesünk is elkísér minket a fotóssal együtt, és a fotózás ideje alatt felvételeket készít rólunk a saját kreatív látásmódjában.

Jó alkalom lehet erre a készülődés és a vendégvárás közötti idő. Ha az esküvő helyszínén vagy a közelben akad egy látványos helyszín, akkor másfél-két óra alatt izgalmas felvételeket lehet készíteni. Ekkor nyílhat alkalom a filmes számára hogy drón felvételeket is készítsen, ha igény van rá. Szóval mindenképp érdemes úgy tervezni az idővel, hogy a kreatív videózás beleférjen, mert az esküvői highlights annál látványosabb lesz.

-Külön napi kreatív videózás

Azoknak a pároknak, akik még egyedibb és különlegesebb highlight filmet szeretnének, lehetőségük van az esküvőtől eltérő napon – ami lehet az esküvő előtt vagy után – elkészítettni ezeket a felvételeket.
Természetesen ez több kiadással jár, de a végeredmény mindent kárpótol.
Van idő ellátogatni messzebb lévő helyekre, akár külföldre is. Nincs esküvő előtti stressz, izgalom, csak a forgatásra tudnak koncentrálni. Zárójelben jegyezném meg hogy ez mindig látszik az arcokon is! Jut idő a kreatívitásra, kitalálni és kivitelezni a leglátványosabb jeleneteket. Ha a tervezett időpontban az időjárás nem kedvező, akkor rugalmasan át lehet szervezni egy másik napra.

Nagyon látványos lehet egy napfelkeltés forgatás a Halászbástyánál, de ugyanolyan gyönyörű lehet a naplemente egy pipacsmezőn.

-Kreatív videózás messzi földeken

Számos külföldi forgatáson vagyunk már túl. Készítettünk már esküvői highlights-ot egy görög szigeten, Erdélyben vagy a csodás Velencében rögzített kreatív felvételekből is. Talán sok menyasszony álma egy tengerparti forgatás, ami nem is elérhetetlen. Jó hír hogy nem kell Görögországig utazni, a horvát tengerpart csodálatos helyszínei elérhető közelségben vannak.

De legyen szó aznapi vagy külön napi, hazai vagy külföldi forgatásról, kihagyhatatlan fűszerei egy csodás és különleges esküvői highlights elkészítésének!